domingo, 27 de enero de 2019

TRAVELS....

ISLÀNDIA
El viatge seria a Islàndia ja que és un lloc preciós i gelat.
Com que sóc una amant de la fotografia i ara estic mes endinsada en l'àmbit professional d'aquest, utilitzaria aquest viatge per fer bones fotos i presentar bones obres d'aquest lloc bonic.

Tindria una durada de quatre dies en els quals dos d'ells serien part d'una excursió en els Selfoss per la glacera (costa sud d'Islàndia).
El primer dia consistiria en agafar un vol a primera hora del matí (6:20 - Aeroport de Barcelona) fins a Brussel·les (8:30) i després agafar el vol de Brussel·les a Reykjavík a les 11:35 per arribar a les 14:10. 
Quan estiguem a Reykjavik agafarem un bus fins al centre per llogar un cotxe.
En Reykjavík ens instal·laríem en un hotel per passar aquesta nit. Al dia següent ens aixecaríem aviat per preparar la motxilla, el menjar i ens vendria a cercar el bus que ens portaria fins a l'excursió de dos dies a Selfoss.
Començarem per visitar les dues grans cascades de la costa sud, Seljalandsfoss i Skógafoss, i més secretes cascades Glufrabui, Kvernufoss i Irafoss.
Conduirem sota el gran volcà glacera Eyjafjallajökull, i la tapa de la glacera Mýrdalsjökull, farem una caminada per les glaceres i podrem veure la glacera Sólheimajökull. A continuació, experimentarem la gran platja de Reynisfjara, on el mar s'estavella sobre les sorres negres i les columnes de basalt hexagonal, i les piles de pedres s'eleven sobre els voltants. Passarem la nit en un alberg a Seljalands, a prop de la famosa Seljalandsfoss.
Al dia següent veurem majestuosos glaceres i llacunes. Després d'una parada a la bonica població de Vik, conduirem a la Easth i visitarem la cascada Foss á Sidu, i el Parc Nacional a Skaftafell. Comprarem l'esmorzar allà.
Anirem a la llacuna de glacera Jökulsárlón per a una excursió en vaixell, navegant a la llacuna. Després de gaudir d'aquesta experiència, tornarem cap a Reykjavik. 
En Reykjavík anirem a passar la nit a un hotel a l'aeroport perquè haurem de matinar per tornar el cotxe sobre les 4:30 de la matinada per poder estar a les 5:00 al aeroppuerto i agafar el vol a Frankfurt a les 6.00 i arribar alli sobre les 10:40. Haurem de fer una escala de 5:30 hores, i aprofitarem per visitar Frankfurt i menjar, i seguidament tornar a l'aeroport per agafar el vol a Barcelona a les 16:10 i arribar aquí a les 18:30.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

VACANCES DE SETMANA SANTA

Aquesta setmana santa he anat de càmping amb la meva família i els meus amics. El càmping estava al English Summer de Prades. Feia molt ...